www.planwelgelegen.nl

Home

Goedkoper dan huren! Maandlast € 300,-*
Koopsom vanaf € 91.635,- * v.o.n.


Welgelegen is er voor iedereen, van jong tot oud en van studenten tot gepensioneerden. 
De 76 appartementen die twee of drie kamers hebben, variëren van ca. 49m2 tot ca. 90m2, dus voor elk wat wils.

De entree van Welgelegen ligt aan de Zuidvlietzijde van het gebouw. Er zijn twee portieken, elk voorzien van een trapopgang en lift, waardoor alle appartementen gemakkelijk toegankelijk zijn. De ondergrondse parkeergarage is eveneens bereikbaar vanaf het Zuidvliet en beschikt over 66 parkeerplaatsen en een riante fietsenstalling.

Vanuit het souterrain kunt u zowel aan de oostzijde als ook aan de westzijde van het gebouw betreden, middels de trap of de lift. Deze keuze maakt een comfortabele bereikbaarheid mogelijk tussen de appartementen en het souterrain. Het achter het gebouw gelegen tuingebied vormt een parkachtig geheel en waant u zich tussen het groen.

Algemene kenmerken Welgelegen:
- Aan het historische "Vliet"
- Op korte loop- en fietsafstand van het centrum
- 76 appartementen
- Woonoppervlaktes van ca. 49m2 tot ca. 90m2
- Parkeerkelder
- 66 parkeerplaatsen en riante fietsenstalling
- Twee liften aanwezig
- Deels voorzien van een buitenruimte
- Gemeenschappelijke tuin op het zuiden
- Nu met € 5000,- subsidie (vraag naar de voorwaarden)

De 76 appartementen aan het Zuidvliet worden gerealiseerd in 15 verschillende types. De appartementen zijn gelegen vanaf de beletage tot en met de derde verdieping en hebben een logische indeling, waardoor alle ruimtes optimaal benut worden. Vanuit de hal heeft u toegang tot twee ruime kamers en een badkamer met wastafel, douchehoek en toilet. De woonkamer met open keuken welke variëren van ca. 29m2 tot ca. 51m2 en bieden veel daglicht dankzij de ramen met Frans balkon.

Op de beletage en de derde verdieping beschikken de appartementen over een terras of balkon vanaf ca. 7m2. De appartementen met een woonoppervlakte vanaf ca. 82m2 beschikken over een extra vertrek, grenzend aan de woonkamer, met vele mogelijkheden.

* Afhankelijk van uw persoonlijke situatie.
* Subsidie is reeds verwerkt in de koopsom.

© Makelaardij Hoekstra, 2012 | Print